Хрумката за създаване на луксозни секс играчки, които струват милиони долари,

...
Хрумката за създаване на луксозни секс играчки, които струват милиони долари,
Коментари Харесай

Секс играчките също могат да струват цяло състояние

Хрумката за основаване на първокласни секс играчки, които костват милиони долари, до неотдавна предизвикваше по-скоро смях.

Но тази промишленост, сходно на всички останали, също търпи своето развиване.

Така в наши дни субсидирането на половите мечти с първокласни помощни средства към този момент не наподобява толкоз неуместно, колкото преди години, написа Forbes.

Австралийският бижутер Колин Бърнс мислел по този начин още преди 20 години, когато основал най-скъпия вибратор в света.

Играчката, носеща името Pearl Royale, е направена от чиста платина, 70-каратови бели диаманти, редки розови диаманти, сини сапфири и перли.

Цената на това произведение възлиза на 1.8 млн. $, като всеки може да го види в галерията ACCA в Бевърли Хилс.

Желанието на Бърн да сътвори фактически първокласни артикули в бранш, за който исторически се счита, че няма потребност от сходни произведения, се градяло на пристрастеността му да потвърди, че това в действителност е допустимо.

В изявление той си спомня по какъв начин преди секс играчките представлявали нещо на ниска цена, което хората употребяват в интимния си живот, а не тъй като желаят да имат самото произведение.

По време на празнична вечеря през 2003 година диалог го предиздвикал да се замисли дали може да се сътвори секс играчка, която да бъде фактически мечтана от потребителите. 

Така той направил пазарно изследване, което открило, че няма нито един артикул, който да може да се назова първокласен.

„ Поставих си предизвикателство. Исках да измисля фактически първокласен артикул, който хората да употребяват в спалнята. Трябваше да е новаторски, безценен, изработен от същинско злато, с същински скъпоценности по него, за хора, които правят оценка хубавите неща ”, споделя Бърн.

Въпреки че не е изключително мъчно да намерите „ хора, които правят оценка хубавите неща ”, сложната част идва в това да ги убедите да похарчат цяло положение за произведение от промишленост, която даже през днешния ден не се слави с висока известност.

Навярно заради това Бетъни Вернън, американски бижутер, работещ в Париж, назовава своите произведения „ еротични бижута ”.

Нейният Seven Pearls Gold Massage Ring коства 1 900 $, като се предлага в стерлингово сребро с перли, злато с перли или стерлингово сребро със златни перлени мъниста.

За всеки консуматор, който не може да направи разликата сред този пръстен и обичайните му събратя, описанието на продукта може да помогне: „ Трябва да се носи на междинния пръст на дейната ви ръка, да се завърти с перлите към дланта, с цел да изживеете свят на приключенска любовна игра. ”

Австралийският бижутер Колин Бърн почерпил ентусиазъм за своя вибратор Pearl Royal от короните, обсипани със скъпоценности, които съществуват по света.

Вдъхновението, почерпено от монархическите декорации, не се лимитира до изделията на Бърн.

Британският бранд Fornicouture, учреден от актьора AHH, също се пробва да пробие в този бранш.

Изделието Fuji, което се продава за 1 200 $, съставлява извито, полупрозрачно дилдо в кехлибарен цвят в единия си край и камшик с 18 листа в другия с край. В описанието се твърди, че изделието е изплетено от майстора на кралицата на Англия.

Производителят на бича не е посочен, само че евентуалният претендент е компанията Swaine Adeney Brigg. 250-годишната компания има документ за направа на бичове и ръкавици за езда от 1750 година, въпреки че към този момент не се занимава с тези артикули.

Понякога е най-лесно просто да вземете остарял дизайн и да пресъзддете изделието в 24-каратово злато. Вибраторът на компанията Lelo, носещ името INEZ, действително представява общоприет модел, който работи по същия метод, като силиконовите си събратя.

Това, което го разграничава от останалите представители на промишлеността, е фантастичната му цена от 12 800 $.

Рекламата с известни лица постоянно оказва помощ – нещо, което чудесно знат от Lelo, защото вибраторът се появи в уеб страницата на актрисата Гуинет Полтроу goop.com, в категория „ Не толкоз базови секс играчки ”.

“Lelo оферират 3-дневна дискретна доставка, тъй че вашите любопитни съседи в никакъв случай няма да схванат, че получавате устройство, което коства повече от нов Hyundai Accent ”, написа изданието Time Out във връзка скъпия вибратор.

Все отново някои консуматори са във екстаз от продукта. „ Ако можете да си го позволите, това да се употребява злато си коства всяка стотинка ”, гласи едно от ревютата на уеб страницата. „ Какво би могло да бъде по-луксозно от златно дилдо? ”, счита различен консуматор.

Така или другояче, пазарът на първокласни секс играчки се развива бурно в наши дни.

Ако смятате, че положителната остаряла вечеря на свещи има потребност от малко злато и диаманти, то промишлеността за възрастни несъмнено има какво да предложи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР